Thursday, July 2, 2015

Ο στρατός διασφαλίζει τη σταθερότητα στο εσωτερικό (Υπουργός Εθνικής Άμυνας)

Μια δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας και μάλιστα ενώπιον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν αντέδρασε καν, έχει προκαλέσει σάλο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κυβερνητικός εταίρος δήλωσε: "Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό, την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τη σταθερότητα σε σχέση με τις συμμαχίες της χώρας. Ένας δημοκρατικός στρατός και οι δημοκρατικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να διαφυλάσσουν με την αποστολή τους την εικόνα της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό".

Η προκλητική δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αρμόδιου συντονιστή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τασούλα. "Ο σαστισμένος από τις διαφοροποιήσεις υπέρ της Ευρώπης βουλευτών του κ. Καμμένος, υποδεχόμενος τον κ. Τσίπρα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον διαβεβαίωσε πως ο στρατός εγγυάται την ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας. Και ο πελαγωμένος πρωθυπουργός, αντί να τον απολύσει επιτόπου, έκανε πως δεν κατάλαβε. Στις δημοκρατίες ο Στρατός εγγυάται τα σύνορα της χώρας από εξωτερικές απειλές. 


Την ασφάλεια στο εσωτερικό την εξασφαλίζει η Αστυνομία. Αυτό που ακούστηκε είναι προσβολή κατά του στρατεύματος δια στόματος του ίδιου του υπουργού Εθνικής Αμύνης", τόνισε ο κ. Τασούλας, σημειώνοντας πως η πολιτική κολιγιά του κ. Καμμένου με το ΣΥΡΙΖΑ τον μετέτρεψε σε οπαδό σοβιετικού τύπου καθεστώτων, όπου ο Στρατός ελέγχει την εσωτερική ασφάλεια. 

"Ο πρωθυπουργός, για να μην αντιδράσει, προφανώς συμφωνεί! Πρόκειται για βάναυση αντιδημοκρατική ομολογία στον αέρα. Την Κυριακή, ο λαός με το ΝΑΙ, δεν κατοχυρώνει μόνο τη θέση της χώρας στην Ευρώπη, προστατεύει και τη δημοκρατία", συμπλήρωσε ο αρμόδιος συντονιστής της Νέας Δημοκρατίας. 
  capital.gr
2/7/15
--

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin