Friday, May 8, 2015

Η Ελλάδα δεν κολυμπάει στα χρήματα, αλλά θα πληρώσει με ευκολία το ΔΝΤ (Αξιωματούχος ευρωζώνης)

Την εκτίμηση ότι μια τελική συμφωνία με την Ελλάδα δεν είναι ακόμη ορατή, έκανε αξιωματούχος της ευρωζώνης, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι παρότι η χώρα μας δεν κολυμπά στο ρευστό, θα καταβάλλει τα οφειλόμενα ποσά στο ΔΝΤ με ευκολία. 


Ο αξιωματούχος δήλωσε επίσης ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει δήλωση για την Ελλάδα στο Eurogroup της Δευτέρας, αλλά θα είναι μάλλον «ανώδυνη».

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αναμένεται τη Δευτέρα να αναγνωρίσουν ότι βελτιώθηκε η δομή των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, αλλά δεν διαφαίνεται ακόμη τελική συμφωνία, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ευρωζώνης.

«Δεν αναμένω παρατεταμένες συνομιλίες με αντιδικίες. Οι υπουργοί θα καταγράψουν την κατάσταση, βάσει των εκθέσεων των θεσμών».

Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι χρειάζεται να διανυθεί ακόμη πολύ δρόμος για να φανεί στον ορίζοντα τελική συμφωνία.

«Φυσικά, δεν θα υπάρξει τελική ολοκλήρωση τη Δευτέρα. Θα υπέθετα ότι οι υπουργοί θα πουν: "Τα πράγματα πάνε καλά...συνεχίστε τη δουλειά"». 

   [ethnos.gr]
8/5/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin