Tuesday, November 11, 2014

Έξω από τη Βουλή οι μικροομολογιούχοι


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή πραγματοποιούν μικροομολογιούχοι οι οποίοι ζητούν την αποκατάστασή τους, μετά τη ζημιά που υπέστησαν από το κούρεμα των ομολόγων λόγω του PSI....

Ειδικότερα ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου με ανακοίνωσή του εκφράζει, όπως λέει, τη θέση τουλάχιστον 200.000  ενεργών πολιτών που αποτελούν τον οικογενειακό ιστό 15.000 και πλέον οικογενειών ομολογιούχων.

Ο Σύλλογος  χαιρετίζει τις τροπολογίες που κατέθεσαν στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜ.ΑΡ. και παράλληλα συγχαίρει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τη  ΔΗΜ.ΑΡ. αλλά και όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές που με την υπογραφή τους δείχνουν έμπρακτα τη θέλησή τους για την αποκατάσταση των αποταμιεύσεων  τους.

Αντίθετα όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους «μόνοι έκθετοι στα μάτια των ομολογιούχων παραμένουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

«Οι 17 καταγεγραμμένες δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για δήθεν αποζημίωση των ομολογιούχων μετά το PSI και η προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού στο σημείο 3 του Ζαππείου για “αποκατάσταση των πατριωτών επενδυτών” φανερώνουν την ασυνέπεια και την αναξιοπιστία της ελληνικής κυβέρνησης».

«Οι oμολογιούχοι και ο οικογενειακός ιστός τους δεν ξεχνούν και σύντομα με τη ψήφο τους θα αναδείξουν τη νέα κυβέρνηση του τόπου» καταλήγει η ανακοίνωση.
naftemporiki.gr

11/11/14
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:


No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin