Wednesday, December 11, 2013

Έτοιμη για ποινικές διώξεις η Κύπρος. -ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Στην ποινική δίωξη ατόμων για ευθύνες στην κατάρρευση του τραπεζικού τομέα και της οικονομίας της Κύπρου προτίθεται να προχωρήσει η Νομική Υπηρεσία, σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη.

Όπως ανέφερε ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής ο κ. Κληρίδης, φυσικά και νομικά πρόσωπα, αλλά και οργανισμοί συνέβαλαν στην επιδείνωση της οικονομικής κρίσης της Κύπρου.

Ακόμη, ο γενικός εισαγγελέας, αποκάλυψε ότι υπάρχουν στοιχεία για τη διαδρομή χρημάτων από εταιρεία προς κόμματα, πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Ωστόσο, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες και στοιχεία, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να γίνει πλήρης διερεύνηση, για να διαπιστωθεί ο τρόπος και ο λόγος διοχέτευσης των χρημάτων.

Ο κ. Κληρίδης σημείωσε ότι η ολοκλήρωση των ερευνών δεν αναμένεται σύντομα και διαβεβαίωσε τη Βουλή ότι οι έρευνες των ποινικών ανακριτών θα συνεχιστούν με μεγάλη σπουδή.
 elzoni.gr
11/12/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:
  1. Η τιμωρία της Κύπρου 16/3/13..... 

  2. Eurogroup: Συμφωνία για κλιμακωτή εισφορά επί των καταθέσεων...Και επιβολή φόρου στους τόκους των καταθέσεων....

  3. Η τιμωρία της Κύπρου 16/3/13....Eurogroup: Συμφωνία για κλιμακωτή εισφορά επί των καταθέσεων...Και επιβολή φόρου στους τόκους των καταθέσεων

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin