Tuesday, December 31, 2013

"Το 2014 να ανατείλει η Ελλάδα που όλοι οραματιζόμαστε και πιστεύουμε" εύχεται ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης

Την ευχή και την ελπίδα "το 2014 να ανατείλει η Ελλάδα που όλοι οραματιζόμαστε και πιστεύουμε" εκφράζει σε μήνυμά του για τον ερχομό του νέου έτους ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

"Να μπει τέλος στη δυστυχία, την αδικία και την ανέχεια και να ξεπροβάλλει επιτέλους η Ελλάδα της κοινωνικής συνοχής, της κοινωνικής δικαιοσύνης, των ίσων ευκαιριών, της απασχόλησης, της προόδου, της ειρήνης, της ευημερίας και της γαλήνης. Τη νέα χρονιά μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο αισιόδοξοι για το μέλλον της πατρίδας μας. Μέσα από καρδιά μου, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους Μακεδόνες, τους Θρακιώτες και σε όλους τους Έλληνες" τονίζει ο υπουργός.


Στο μεταξύ, σήμερα, ο κ. Καράογλου άκουσε τα κάλαντα από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, τους "Ακρίτες του Πόντου, τη φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, την μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού και άλλους συλλόγους.

Αύριο, ο κ. Καράογλου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στη Δοξολογία για το νέο έτος που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας.
 
agelioforos.gr, mathra.gr

31/12/13
---
 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin