Monday, November 18, 2013

Αρβανιτόπουλος: Το υπουργείο Παιδείας προσφεύγει εκ νέου στη Δικαιοσύνη.

Για "απαράδεκτη απόφασή" των διοικητικών υπαλλήλων να συνεχίσουν με νέα 48ωρη απεργία τις κινητοποιήσεις του έκανε λόγο ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, προσθέτοντας ότι το υπουργείο προσφεύγει αύριο, εκ νέου στη Δικαιοσύνη
"Με την απαράδεκτη απόφασή τους να συνεχίσουν με νέα 48ωρη απεργία οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παραβιάζουν το Νόμο, γιατί δεν συμμορφώνονται με δικαστικές αποφάσεις, που έχουν ήδη κρίνει την απεργία τους παράνομη", δήλωσε ο κ. Αρβανιτόπουλος και πρόσθεσε:


"Επίσης, η άρνηση της Συγκλήτου και του Πρύτανη να εφαρμόσουν το Νόμο και να ανοίξουν το Πανεπιστήμιο, τους καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνους για την απώλεια του εξαμήνου. Η ευθύνη που αναλαμβάνουν είναι τεράστια.

Το Υπουργείο Παιδείας προσφεύγει, αύριο, εκ νέου στη Δικαιοσύνη, για να εφαρμοστεί ο Νόμος και καλεί τους Καθηγητές και τους Φοιτητές να προσέλθουν στα μαθήματά τους.

eccefpolis.gr
18/11/13
--
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin