Monday, November 25, 2013

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου.

Τα πρώτα χιόνια του φετινού χειμώνα, πέφτουν από χθες στις ορεινές περιοχές του Νομού Ιωαννίνων, καθώς χιονίζει στο Ζαγόρι, στις περιοχές του Βραδέτου, της Λάιστας, του Βρυσοχωρίου και στην Κόνιτσα στα χωριά Φούρκα και Αετομηλίτσα. Επίσης, χιονόπτωση σημειώνεται από χθες και στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου.

Η κακοκαιρία πλήτει την Ήπειρο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, παρά τις πρωτοφανείς ποσότητες νερού από τις βροχοπτώσεις. Στο οδικό δίκτυο σημειώνονται πτώσεις λίθων και απαιτείται αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς.

Από το απόγευμα, αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, με βασικό χαρακτηριστικό τις χιονοπτώσεις και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, το βράδυ της Τρίτης.

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Ηπείρου, βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.
mme.gr
25/11/13
--

---
---
---
--
--






---

1 comment :

  1. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα από το απόγευμα της Δευτέρας – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ έρχονται χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.....

    Στην έκδοση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρικών φαινομένων, για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, προχώρησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σημειώνοντας ότι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τη δυτική στερεά, τη δυτική και νοτιά Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στην Κρήτη και τις Κυκλάδες (κυρίως στις δυτικές περιοχές).

    Παράλληλα, η ΕΜΥ αναφέρει ότι θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χωρά από βορρά προς νότο, ενώ θα υπάρξουν παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και από το βραδύ της Δευτέρας (25-11-2013) και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας (περίπου 500 με 700 μετρά).

    efsyn.gr
    http://www.efsyn.gr/?p=153818
    25/11/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin