Friday, November 29, 2013

Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. -Καταδικάζει την παράλειψη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους

Έντονη είναι η αντίδραση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων για την παράλειψη αναφοράς της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό και σαφή τρόπο την παράλειψη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά και των άλλων χριστιανικών πληθυσμών από τους Τούρκους, στο νέο «αντιρατσιστικό νόμο».


Αποτελούν πρόκληση, στις παρυφές του 21ου αιώνα, τέτοιες υποχωρητικές και δειλές συμπεριφορές που ενθαρρύνουν τους θύτες να προβούν σε νέες εγκληματικές πράξεις.

Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης και όλους τους βουλευτές, έστω κα την ύστατη στιγμή να διορθώσουν την εγκληματική παράλειψη δικαιώνοντας τις αδικοχαμένες ψυχές των προγόνων μας. Σε κάθε άλλη περίσταση η ιστορία θα φανεί αμείλικτη απέναντί μας».

agelioforos.gr
28/11/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

1 comment :

  1. Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΟΝ»...

    Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρόν» που αναφέρεται στο λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και εμπλέκει το Υπουργείο Εξωτερικών, είναι απολύτως ανακριβές και αποπροσανατολιστικό και κατά τη διεθνή και κατά την εσωτερική του διάσταση. Άλλωστε, κάθε νομοσχέδιο συζητείται στη Βουλή, ενώπιον της οποίας, όποιος βουλευτής επιθυμεί, μπορεί να θέσει θέματα και να λάβει την απάντηση της Κυβέρνησης.
    http://www.mfa.gr/epikairotita/eidiseis-anakoinoseis/anakoinose-tou-upourgeiou-exoterikon-skhetika-me-semerino-demosieuma-tes-ephemeridas-paron.html
    1/12/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin