Sunday, October 6, 2013

Και ενώ εμείς εδώ συνεχίζαμε την "χρυσαυγοθηρία" και τις εκδηλώσεις κατά του ναζισμού και φασισμού....

Και ενώ εμείς εδώ συνεχίζαμε την "χρυσαυγοθηρία" και τις εκδηλώσεις κατά του ναζισμού και φασισμού, που δήθεν δηλητηρίασε την ελληνική κοινωνία, αποδομώντας εγκληματικές οργανώσεις με πλούσιο ποινικό μητρώο, συμπαρασύροντας και την Ελληνική Αστυνομία ως συνεργαζόμενη με αυτές, η Τουρκία έκτιζε αθόρυβα αλλά σθεναρά την δήθεν "τουρκική" μειονότητα στην Δυτική Θράκη. 
Από την επίσημη σελίδα του τουρκικού  MoFA διαβάζουμε την ανακοίνωση της φωτογραφίας 1α σχετικά με την ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ για την Θεολογική Σχολή της Χάλκης (ΥΠΕΞ: Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.). Η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε σχεδόν την ίδια ώρα στην τουρκική hurriyetdailynews.com, στην αγγλική γλώσσα.
Κατά την μεταφορά της αλλάχτηκε από εμάς ο σχετικός όρος σε " Muslim minority in Greece", όπως και οφείλαμε σύμφωνα με την συμφωνία της Λοζάννης. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δήλωση αυτή περί δήθεν "τουρκικής" μειονότητας στην Δυτική Θράκη δεν γίνεται πρώτη φορά. Αποκτά όμως σημασία διότι 1) γίνεται Κυριακή, 2) παραμονή σύντομης επίσκεψης του Τούρκου Υπουργού για Θέματα Ευρώπης, Εγμέν Μπαγίς, στην Κομοτηνή πριν επισκεφθεί την Αθήνα, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα xronos.gr, και 3) δεν αναφέρει καθόλου ως αντάλλαγμα το τζαμί στο Βοτανικό.
Στην επίσημη σελίδα του Ελληνικού ΥΠΕΞ, φωτογραφία 2α, διαβάζουμε, σήμερα Κυριακή δύο ανακοινώσεις 1) για την συνέντευξη του ΥΦΕΠΕΞ, κ. Δ. Κούρκουλα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της Κυριακής για το πόσο επικίνδυνο και αποκρουστικό είναι το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής στους εταίρους μας και σε εμάς τους ίδιους, και 2) την διαμάχη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Κυβέρνησης διότι κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ, (Α´ Ανώτατο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος-Ισραήλ), ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν θα επισκεφθεί την Παλαιστινιακή Αρχή στην Ραμάλα.
Τα ελληνικά ΜΜΕ συνέχισαν και σήμερα το συναγωνισμό τους για το ποιο θα έχει καλύτερες επιδόσεις στην "χρυσαυγοθηρία", θεωρώντας σίγουρη την νίκη και αψηφώντας την εκδοχή ότι το κυνήγι αυτό μπορεί να δυναμώσει το θήραμα. 
Τέλος, έγιναν κάποιες αντιφασιστικές/ αντιρατσιστικές διαδηλώσεις κατά της πλημμυρίδας, στην χώρα μας, φασιστών και ρατσιστών, πηγή χιλίων μυρίων κακών. Με την ευκαιρία των 46 χρόνων  από την δολοφονία του Κομαντάντε Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, 9/10/1967, σκέφτηκαν αρκετοί να δομήσουν μια παρόμοια εικόνα Έλληνα αντιστασιακού/επαναστάτη: "Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που Έλληνες θυσιάστηκαν για να γίνει αυτό το κράτος των 9 εκατομμυρίων (σαν έθνος των 20 εκατομμυρίων). Τότε είχαμε εξωτερικούς εχθρούς και ο ηρωισμός μετρούσε στην μάχη με αυτούς. Τώρα πια έχουμε εταίρους και εσωτερικούς εχθρούς ρατσιστές και φασίστες οπότε φυσιολογικά ο ηρωισμός αναδεικνύεται στην μάχη με αυτούς, άσχετα αν είναι Έλληνες και Ελληνίδες. Είναι υπάνθρωποι: Η κόρη του αρχηγού μάλιστα φιλάει τον πατέρα της με χειροπέδες, όταν τον οδηγούν στη φυλακή, και εκπέμπει μήνυμα μίσους. Θα την συντρίψουμε θα την λυντζάρουμε. Είναι εύκολο θύμα, και σωματικά, και πνευματικά. Δεν είναι ρατσιστικό αυτό όταν το λένε και το κάνουν δημοκρατικοί , ρατσιστικό είναι όταν το λένε αυτόκλητοι υπερασπιστές της ελληνικής γλώσσας που δεν μπορούν να βάλουν τρεις λέξεις σε μία πρόταση με την κανονική σειρά". Κάτι τέτοια ακούστηκαν στις διαδηλώσεις αυτές μαζί με κάποιες αοριστίες περί μετανάστευσης, λαθρομετανάστευσης και μεταναστών την ώρα που στην lampedusa συνέχιζαν να βγάζουν πτώματα, από το βυθό, τρεις μέρες μετά το φρικιαστικότερο έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Θεσμών και Πολιτών.
6/10/13
----
ΦΩΤΟ1:
---
ΦΩΤΟ2:
---
ΦΩΤΟ3:




---

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin