Monday, October 28, 2013

Η 28η Οκτωβρίου γιορτάστηκε κανονικά με δόξα και τιμή από τον απλό λαό. Πολιτικοί και ΜΜΕ στην καρακοσμάρα τους, πίσω από τα κάγκελα.


Επειδή η υπομονή έχει και τα όρια της....

Επειδή μας έπρηξαν τα συκώτια με τις δηλώσεις Τζιτζικώστα και τις απαντήσεις των κομμάτων. 

Επειδή ποσώς μας ενδιαφέρει αν η παρέλαση είχε χορηγό και ούτε θέλουμε να μάθουμε.
Επειδή κάποιοι, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, δήλωσαν ότι θα απουσιάζουν από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης για κάποιο οποιονδήποτε λόγο.

Επειδή τελευταία πολιτικοί και ΜΜΕ ψωμίζονται και επιζούν, όπως επιζούν, σπέρνοντας την μιζέρια και την ψυχανωμαλία, παραθέτουμε αμοντάριστες φωτογραφίες από την παρέλαση, καθώς και την προσωπική μας διαπίστωση ότι απλοί πολίτες και Ένοπλες Δυνάμεις δεν επηρεάζονται από τον βομβαρδισμό των μηνυμάτων της παρακμής. Με αξιοπρέπεια και αντίσταση τιμούν ότι οφείλουν να τιμήσουν ενάντια στον ξεπεσμό που τους οδηγούν. 


Το εάν ο Έλληνας ΥΠΕΞ ήταν παρόν η όχι, στην παρέλαση, δεν το πρόσεξαν για ευνόητους λόγους. Την απουσία όμως απάντησης στην βήμα-βήμα κατοχύρωση διεκδικήσεων από την γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα από τον Τούρκο ΥΠΕΞ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο, με την βοήθεια τεχνητών δημοσιευμάτων και στρατολογημένων τούρκων δημοσιογράφων, την παρατήρησαν.

Άτυχη αυτή η χώρα. Δεν έχει πια ηγέτες και μέσα ενημέρωσης  που να ξέρουν αλλά και να μπορούν να τιμήσουν την Ιστορία της με δόξα και τιμή. Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα η συλλογική νοημοσύνη των απλών πολιτών. Δεν τους υποψιάζονται πια. Είναι σίγουροι για την ανεπάρκειά τους.
28/10/13
---



























































No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin