Sunday, June 23, 2013

Ο διορισμός άλλου συνομιλητή πλην του ηγέτη της κοινότητας είναι «απατεωνιά», υποστήριξε ο Ταλάτ

Για «απατεωνιά» κατηγόρησε ο πρώην ηγέτης των Τ/κ, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ την ε/κ πλευρά αναφερόμενος στο ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα διορίσει άλλον ως συνομιλητή στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με την Κίπρις, ο κ. Ταλάτ  μιλώντας σε τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μπαϊράκ, δήλωσε ότι ο πραγματικός συνομιλητής είναι ο εκάστοτε ηγέτης της κάθε κοινότητας και ο διορισμός άλλου είναι μια απατεωνιά, ένα παιχνίδι για να μην υπάρξει αποτέλεσμα.


Σχολιάζοντας, αναφέρεται, το ότι οι συνομιλίες μπορεί να ξεκινήσουν το φθινόπωρο, ο πρώην ηγέτης των Τ/κ ανέφερε ότι το σημαντικό δεν είναι η έναρξη των διαπραγματεύσεων αλλά η πρόοδός τους. 

Η οικονομική κρίση που περνούν οι Ε/κ, πρόσθεσε, πρέπει να αποτελέσει κίνητρο γα τη λύση του κυπριακού και να χρησιμοποιηθεί προς την κατεύθυνση της επίλυσης. Εκτός αυτού, είπε, η κρίση προκαλεί πόνο στον λαό και αυτό τους λυπεί.
 onlycy.com
23/6/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin