Sunday, June 16, 2013

Φ. Πιπιλή: Για μένα η ΕΡΤ είχε κλείσει από το 1991....

«Για μένα η ΕΡΤ είχε κλείσει από το 1991 όταν βρόντηξα και έφυγα μη ανεχόμενη τον προσωπικό πολιτικό σκοταδισμό, αλλά και την ασυδοσία της, από τότε, πανίσχυρης συντεχνίας της ΠΟΣΠΕΡΤ» δήλωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.
Μιλώντας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΟΝΝΕΔ yooradio.gr, η κ. Πιπιλή έκανε λόγο για πρασινοφρουρισμό της ΕΡΤ από το 1981 έως το 1989 «όταν όλοι οι μη πρασινοφρουροί δημοσιογράφοι μπήκαν στο ψυγείο».

Ανέφερε μάλιστα πως «ο δημοσιογραφικός κόσμος της ΕΡΤ, ανεχόμενος όλα όσα γνώριζε και καυτηρίαζε  στους…διαδρόμους, σιωπούσε. Έκανε ένα τεράστιο λάθος και σήμερα το πληρώνει. Δυστυχώς, για πολλούς από αυτούς, ΠΟΣΠΕΡΤοποιήθηκαν».


Είπε ακόμη πως όταν 2005 συνεργάστηκε ως ιδιώτης δημοσιογράφος για 4 μήνες δέχθηκε ανηλεή πόλεμο με την ανοχή της τότε διεύθυνσης, αλλά και των δημοσιογράφων. «Όταν εγώ κατήγγειλα με πρωτοκολλημένα έγγραφα τις λαμογιές με ανύπαρκτα παραστατικά και τιμολόγια από τεχνικούς, όταν κατήγγειλα εγγράφως ότι οι περισσότεροι συνεργάτες - υπάλληλοι της ΕΡΤ στην εκπομπή της δεν πατούσαν ποτέ ενώ χτυπούσαν κάρτα, κανένας δεν με υποστήριξε, κανένας δεν άνοιξε το στόμα του για αυτά τερατώδη που συνέβαιναν».

Παράλληλα η κ. Πιπιλή ζήτησε από την Εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου να την καλέσει να της παραδώσει τα «σκοτεινά έγγραφα των καταγγελιών της από εκείνη συγκεκριμένη περίοδο».
www.naftemporiki.gr
16/6/13
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin