Friday, May 31, 2013

ΥΠΕΞ: Συμμετοχή ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλου στο ετήσιο συνέδριο του American Jewish Committee (Ουάσιγκτον 3.6.2013) – Επίσκεψη στο Λονδίνο (4-5 Ιουνίου)

Παρασκευή, 31 Μάιος 2013
Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος αναχωρεί αύριο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να συμμετάσχει, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, ως κεντρικός ομιλητής, στην ολομέλεια του ετήσιου Συνεδρίου του American Jewish Committee.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Αβραμόπουλος αναχωρεί για το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας (4-5 Ιουνίου), προσκεκλημένος του Βρετανού ομολόγου του κ. William Hague, με τον οποίον θα έχει συνομιλίες για διμερή, ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με την Ομάδα Βρετανο-Ελληνικής Φιλίας της Βουλής των Κοινοτήτων και της Βουλής των Λόρδων.



Ο κ. Υπουργός θα έχει, τέλος, επαφές με παράγοντες της ελληνικής ομογένειας και θα παρευρεθεί σε εκδήλωση με θέμα “ David Lloyd and Eleftherios Venizelos: an enduring friendship”, που περιλαμβάνει παρουσίαση εγγράφων από το αρχείο του Lloyd George και της αλληλογραφίας του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο. 

www.mfa.gr
31/5/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin