Monday, March 25, 2013

Παπούλιας: Η απόφαση της ΕΕ δεν είναι ανεκτή γιατί είναι επιλεκτική...... θα πρέπει η ΕΕ να μην επιλέγει τα θύματά της όπως εκείνη νομίζει ότι πρέπει να επιλέξει.....

Μήνυμα στα ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας και ιδιαίτερα στο Βερολίνο έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, λίγες ώρες μετά την απόφαση του Eurogroup.

Μιλώντας μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας, ο Κάρολος Παπούλιας είπε μεταξύ άλλων: «Η σκέψη μας, αυτή τη στιγμή, τρέχει στην δοκιμαζόμενη Κύπρο. Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι ανεκτή γιατί είναι επιλεκτική.

Θα πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να μην επιλέγει τα θύματά της, όπως αυτή νομίζει ότι πρέπει να επιλέξει.


 Εύχομαι αυτό το μήνυμα της σημερινής ημέρας να περάσει σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες και ιδιαίτερα στο Βερολίνο».
.real.gr
25/3/13
--

1 comment :

  1. Παπούλιας: Η απόφαση της ΕΕ για την Κύπρο δεν είναι ανεκτή.....

    Κατά της ΕΕ, με μία σκληρή δήλωση, καταφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά το τέλος της παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις δώδεκα το μεσημέρι.
    Παπούλιας: Η απόφαση της ΕΕ για την Κύπρο δεν είναι ανεκτή

    Ο κ. Παπούλιας ανέφερε ότι η απόφασή της δεν είναι ανεκτή γιατί είναι επιλεκτική. «θα πρέπει η ΕΕ να μην επιλέγει τα θύματά της όπως εκείνη νομίζει ότι πρέπει να επιλέξει».

    Ενώπιον του κ. Κάρολου Παπούλια, παρήλασαν ανάπηροι πολέμου, τμήμα του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τμήμα Ευζώνων, πεζοφόρα τμήματα του Στρατού Ξηράς, των Ειδικών Δυνάμεων, του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας.

    Επίσης, παρήλασαν τμήματα της Αστυνομίας, της Σχολής Αξιωματικών και της Σχολής Αστυφυλακών, του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, Λιμενοφυλάκων, τμήματος Υποβρυχίων Αποστολών, διασώστες ελικοπτέρων.

    Η παρέλαση έκλεσε με πεζοφόρα τμήματα του Πυροσβεστικού Σώματος.

    Από το πρωί τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για τη στρατιωτική παρέλαση, ενώ έκλεισε κατά τη διάρκεια της παρέλασης και ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

    Μικροένταση δημιουργήθηκε στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, από άτομα που διαμαρτυρήθηκαν για τα αυστηράμέτρα ασφαλείας στη στρατιωτική παρέλαση, τα οποία απωθήθηκαν από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63802170
    25/3/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin