Sunday, September 2, 2012

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΕΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος
(xronos.gr
Τα τελευταία τριάντα χρόνια, η Ελλάδα έχει εισέλθει στον κύκλο της παρακμής και της ηθικής εξαθλιώσεως και απαξιώσεως. Γραικύλοι έχουν γίνει εντολοδόχοι εχθρών του γένους των Ελλήνων, τα ιδανικά, οι αρχές και οι αξίες των οποίων βάλλονται ανηλεώς και ποικιλοτρόπως από τους προσκυνημένους και τους «ψευτοπροοδευτικούς». 
Όποιος τολμήσει να υψώσει φωνή υπερασπίσεως των εθνικών ιδεωδών και της ανάγκης τονώσεως του εθνικού φρονήματος, ελεεινολογείται και χλευάζεται από μίσθαρνα όργανα των ΜΜΕ και εξαγορασμένους ή υποτεταγμένους κονδυλοφόρους.
Μόνον άξιοι και γενναίοι ιεράρχες υψώνουν φωνή διαμαρτυρίας και νουθεσίας του αποχαυνωμένου και περιδεούς λαού, όπως είναι οι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης κκ. Άνθιμος, Πειραιώς κκ. Σεραφείμ, Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κκ. Αμβρόσιος, ο ακούραστος και προσηνής πνευματικός ταγός της Φθιώτιδος κκ. Νικόλαος και πολλοί άλλοι. 

Η οργανωμένη προσπάθεια εκμηδενίσεως του εθνικού φρονήματος των νέων και παραποιήσεως της ιστορίας, είναι καταφανής. Σε βιβλίο της Γεωγραφίας του Δημοτικού Σχολείου παρεμβάλλεται ως παράδειγμα θρησκευτικού φανατισμού το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου και ως εκδήλωση ψυχικής παρακρούσεως ο Χορός του Ζαλόγγου! Πλήρης η δολία παραποίηση της ιστορίας και η απομυθοποίηση των ιερών και οσίων πράξεων αυτοθυσίας του γένους των σκλαβωμένων Ελλήνων. 

Τα κόμματα που δέχονται, περιθάλπουν και προωθούν, πολιτικώς και κοινωνικώς, τα όργανα της μαύρης προπαγάνδας πλαστογραφήσεως και παραμορφώσεως της ελληνικής Ιστορίας επηρεάζονται από παράγοντες προδοτών, για τους οποίους ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ζητούσε: «Φωτιά και τσεκούρι»!

Ο πολιτικός, που έφερε την Ελλάδα στη σημερινή κρίση, παρουσιάζεται ακόμα ως μέγας, όχι τόσον από αυτούς, που δεν θα τους εγνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας των, άνευ αυτού, αλλά και από άλλους «φιλελεύθερης» προελεύσεως πολιτικούς, που δεν έχασαν την ευκαιρία να εκλεγούν αριστίνδην υπό την σημαία του υιού του.

Ένας τούτων σε άρθρο του, δημοσιευθέν σε έγκυρη απογευματινή εφημερίδα, ενώ αναμιμνήσκεται της μετά τις εκλογές του 1981 φράσεως του Γεωργίου Ράλλη, «εύχομαι οι Έλληνες να μη μεταμεληθούν για την τελευταία επιλογή τους», εκθειάζει τον Ανδρέα! Διότι – λέγει – είχε «την ευφυΐα να ανατάξει την ελληνική κοινωνία βγάζοντας από το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο τη μισή Ελλάδα, που είχε εκεί εξοβελισθεί από την κληρονομιά του εμφυλίου πολέμου και τις συνακόλουθες, παράλογες και ουσιαστικά άχρηστες, πολιτικές διώξεις»! Φαίνεται ότι ο εν λόγω πολιτικός δεν έζησε στην Ελλάδα μετά το 1974, οπότε αναγνωρίσθηκε το ΚΚΕ και έπαυσε οιαδήποτε δίωξη παντός οπαδού τούτου και κάθε άλλου αριστερού κόμματος. 

Τα ΜΜΕ πλαισιώθηκαν τότε, με την ανοχή, αν όχι και τη συγκατάθεση, στελέχους του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δημοσιογράφου προοδευτικής προελεύσεως, από αριστερούς διακόνους του τύπου, οι οποίοι δια των σχολίων τους και των παραποιήσεων της ιστορίας ηρωοποίησαν εκείνους, οι οποίοι έπρεπε να απολογούνται στο λαό για όσα εγκλήματα έκαναν και για όσους οπαδούς τους παρεπλάνησαν και έβλαψαν. 

Στο κόμμα της Ν.Δ. έγιναν βουλευτές, πρόσωπα που είχαν θητεύσει σε νήσους εκτοπίσεως κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού καθεστώτος. Ολίγο αργότερα μάλιστα έγιναν και υπουργοί της κυβερνήσεως. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, το μόνο που προσέθεσε ήταν η έμμεση αναγνώριση του ανταρτοπολέμου με το να εκλέξει ως βουλευτή επικρατείας τον αρχηγό του Δ.Σ. Μάρκο Βαφειάδη. Αργότερα δε, να χορηγήσει και συντάξεις σε ισχυρισθέντες ότι αγωνίσθηκαν στην Αντίσταση. 

Ενώ, δια νόμου, έδωσε το δικαίωμα σε παραιτηθέντες κατά τη διάρκεια της δικτατορίας να επανέλθουν στην υπηρεσία, λέγοντες, ότι αναγκάσθηκαν σε παραίτηση από το στρατιωτικό καθεστώς. Με συνέπεια να επανέλθουν σε δημόσιες υπηρεσίες και στις ΔΕΚΟ, χιλιάδες υπαλλήλων που είχαν παραιτηθεί εκουσίως, μερικοί τούτων δε είχαν και εκθειάσει το στρατιωτικό καθεστώς με επιστολές τους. Δια της προαγωγής αυτών στους βαθμούς, που έλαβαν εκείνοι που δεν απομακρύνθηκαν εκ της υπηρεσίας και δια της καταβολής των προκυπτουσών διαφορών αποδοχών, ζημιώθηκε ο ελληνικός λαός τεράστια ποσά.
Οι Έλληνες δυσκολεύονται να κατανοήσουν, πώς ένας πολιτικός αρχηγός, που κατηγορούσε προεκλογικώς το δεύτερο Μνημόνιο ως χειρότερο του πρώτου, λησμόνησε τούτο και στρέφεται σήμερα κατά μισθωτών και συνταξιούχων, για να καλύψει ελλείμματα, για τα οποία αυτοί δεν ευθύνονται. 

Αδυνατεί επίσης να συγχωρήσει τον διορισμό τόσων «ημετέρων» από ορισμένους πολιτικούς. Μετά την αποκάλυψη ότι ένας τούτων, που είχε διορίσει στη Βουλή υιό, θυγατέρα, νύμφη, γαμβρό και συμπεθέρα, δεν παρέλειψε να διορίσει τώρα και ένα «ανιψίδι». Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι αμετανόητοι και δεν υπολογίζουν καν την αγανάκτηση και τις αντιδράσεις του φορολογουμένου, διωκομένου και περιφρονημένου λαού.

Ο παραλογισμός κυριαρχεί σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτείας. Το έλλειμμα κατά το τελευταίο επτάμηνο ανήλθε σε 13,215 δις ευρώ, λόγω υστερήσεως εσόδων κατά 2,8 δις ευρώ και της υφέσεως. Ερωτάται μετά τούτο: Δια της περαιτέρω μειώσεως μισθών και συντάξεων, δεν είναι λογικό το επόμενο έτος το έλλειμμα να είναι μεγαλύτερο, αφού η ύφεση θα είναι βαθυτέρα και τα φορολογητέα  ποσά μικρότερα; Φαντάζονται οι κυβερνώντες και εκείνοι που τους κατευθύνουν ότι θα αυξηθούν τα έσοδα του δημοσίου εκ θαύματος;

Αλλ’ εκεί όπου ο παραλογισμός υπερβαίνει παν όριο, είναι στην εφαρμογή του σωφρονιστικού συστήματος. Βαρυποινίτης εκτίων ποινή ισοβίου καθείρξεως, τετράκις επιβληθείσα, για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, σειρά ενόπλων ληστειών με βαρύτατες σωματικές βλάβες και πυροβολισμούς κατ΄ αστυνομικών οργάνων και πολλές άλλες εγκληματικές πράξεις, έλαβε πενθήμερη άδεια, μετά τη λήξη της οποίας εξαφανίσθηκε. Να σημειωθεί ότι ο αυτός κατάδικος, τον Αύγουστο του 2006, που ήταν κρατούμενος των φυλακών Αλικαρνασσού, έλαβε  πενθήμερη άδεια, μετά τη λήξη της οποίας, δεν επέστρεψε στις φυλακές. Συνελήφθη όμως αργότερα στις 18-10-2007 μαζί με άλλους κακοποιούς και ενεκλείσθη στις φυλακές Λαρίσης. Από τις οποίες όμως περιέργως έλαβε και πάλι άδεια εξόδου, για να αποδράσει οριστικώς!

Ο λαός διερωτάται αν οι αρμόδιοι έχουν επίγνωση του σκοπού της ανωτέρω αδείας ή χορηγούν αυτή για να διευκολύνουν τους κακοποιούς να δραπετεύσουν. Διότι δεν δικαιολογείται να δίδεται άδεια σε ένα κακοποιό, που έχει ήδη παραβιάσει προηγουμένη ομοία. Κατά καιρούς ακούμε πολλά κρούσματα αποδράσεων βαρυποινιτών. Ένας εξ αυτών ήταν διάσημος αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών, στον οποίον εδόθη άδεια και εν συνεχεία εξαφανίσθηκε, για να ακολουθήσει δημοσιογραφικός θόρυβος και να εξαναγκασθεί ο τότε Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης να παραιτηθεί.

Το κράτος, αν δεν θέλει να βοηθεί τους καταδικαζομένους προς συνέχιση της εγκληματικής τους δράσεως, οφείλει να τροποποιήσει πάραυτα το σωφρονιστικό κώδικα και να απαγορεύσει τη χορήγηση αδειών, αν ο βαρυποινίτης δεν έχει εκτίσει τουλάχιστον έξι έτη καθείρξεως, ως και εάν έχει παραβιάσει άλλη άδεια κατά το παρελθόν. 

Αποτελεί εμπαιγμό της κοινωνίας η χορήγηση αδειών σε βαρυποινίτες, για να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση με συνεργούς, ή να προετοιμάσουν τη φυγή τους στο εξωτερικό.

Είναι παράλογο να δίδεται άδεια σε βαρυποινίτες, με κίνδυνο να εγκληματήσουν κατά τη διάρκεια της αδείας ή μετά από αυτή και να κρατείται στις φυλακές μητέρα ανηλίκου τέκνου, όπως είναι η σύζυγος Τσοχατζοπούλου, χωρίς δικαστική απόφαση και μόνον με την κρίση του Ανακριτή και του Εισαγγελέα. Παρόλο που αποκλείεται να διαπράξει άλλο έγκλημα απολυομένη. 

Το υπουργείο Δικαιοσύνης μελετά την αγορά ειδικού βραχιολίου για τον εντοπισμό των λαμβανόντων άδεια καταδίκων. Δηλαδή θα πληρώσει το κράτος χρήματα για την αγορά των σχετικών μηχανισμών, ενώ ο κακοποιός θα έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει το βραχιόλιο και να δραπετεύσει. 

Και η δαπάνη αυτή είναι λογικό να προηγείται των νοσηλίων, των συντάξεων και των δαπανών για την παιδεία; 

*Επίτ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου
30/8/12

1 comment :

  1. Κοροϊδεύεται με τον Θεό για αυτό σας έρχονται όλα αναπόδα! Όταν νηστεύουν δεν τρώγουν τίποτα, όχι καλαμαράκια. Λέτε ότι δεν ειδωλολατρίτε και αντι τιμάτε τα εικονίσματα μα οι γίδες όλο θέλουν να προσκυνούν. Μάλιστα μας πήρατε την Αθηνά και την βγάλατε Παναγία. Αφού οι άνθρωποι δεν ανέχονται της Ιππος Τρώας απιστίες σας, τότε πως ο Θεός. Αρχιμανδρίτης Ουσένσκης απεκάλυψε πασχαλιάτικο φώσφορο πριν αιώνες! Καλά να πάτε όλοι στην κόλαση μια ώρα γρηγορότερα αφού για να μισείτε τον λαό του Θεούς πρέπει να είστε ο λαός του σατανά! SMYRNA22 USA12. είσαστε ο απατεώνας λαός, είσαστε όλου του κόσμου εχθρός, ίππος Τρωάς δουλεμπόριο δραπετών, με ομόλογα τους κλέψατε μισθωτός, από τον πλανήτη θα σας διώξουν ολοταχώς (Παραφροσίνη τυφλώνει απατεώνα να δικαιολογή οτι αυτόν απατούν) AVENGE ARCHBISHOP IAKOVOS BY SMASHING GREECE Νεας Ιωνίας Δεκεμβριανές μισοῦντες Σιών να Περιτομήσουν κόρες και εγγονές. Ανταρτεγγόνια πίσω στη Τουρκία ως κεμπάπια! Μπουζουκοπουταντιές έξω απο της εκκλησειες!

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin