Thursday, July 19, 2012

ΗΠΑ: Μήνυμα του συντονιστή ΣΑΕ για την 38η επέτειο της τουρκικής εισβολής

Στα τελευταία ψηφίσματα, το υπ΄ αριθμόν «S. RES. 47», που κατέθεσαν στη Αμερικανική Γερουσία, οι γερουσιαστές Ρόμπερτ Μενέντεζ και Ολυμπία Σνόου και το «RES.676» στην Αμερικανική Βουλή, που κατατέθηκε, αντίστοιχα, από τους βουλευτές Γκας Μπιλιράκης και Έλιοτ Ένγκελ, στις 5 Ιουνίου του 2012, με τα οποία «απερίσπαστα καταδικάζονται, πρωτίστως, οι τουρκικές πολιτικές που απειλούν την προσπάθεια της Κύπρου να αναπτύξει τις φυσικές της πηγές, αλλά και τον αλόγιστο εποικισμό».


Εκεί, εστιάζει στο μήνυμά του ο Συντονιστής της Περιφέρειας Ηνωμένων Πολιτειών του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), Θεόδωρος Σπυρόπουλος, με την ευκαιρία της αυριανής 38ης επετείου της Εισβολής στην Κύπρο.

 «Τα ψηφίσματα αυτά, πρέπει να στηριχθούν, με κάθε μέσο, από τις ελληνοαμερικανικές οργανώσεις, από κάθε Ελληνο-Αμερικανό, γνωρίζοντας πως έχουμε τη δύναμη να ασκήσουμε της επιρροή μας στην αμερικανική κυβέρνηση, αξιοποιώντας τις σχέσεις μας με τους κατά τόπους αντιπροσώπους μας στη Βουλή και τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών», τονίζει ο κ. Σπυρόπουλος.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά 

zougla.gr

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin