Tuesday, August 4, 2015

Nα μην αγνοείται η προκλητικότητα των γειτόνων μας

Την ανάγκη αντιμετώπισης των προκλήσεων που δέχεται η Ελλάδα από γειτονικές χώρες τονίζει με δήλωσή του ο Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας τονίζει ότι καταγράφεται «μεγάλη κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο, έξαρση της αλβανικής θρασύτητας και σκοπιανές προκλήσεις αλυτρωτικής – επιθετικής μορφής».

Πρόσφατο δείγμα αυτής της συμπεριφοράς, προσθέτει ο κ. Τασούλας, είχαμε σε εκδήλωση στο Οντάριο του Καναδά, όπου ο Αντιπρόεδρος της Σκοπιανής Βουλής και πρώην ΥΠΕΞ Α. Μιλόσοσκι μίλησε σε απόδημους συμπατριώτες του έχοντας ως φόντο στο βήμα το χάρτη της δήθεν «Μεγάλης Μακεδονίας» που περιλαμβάνει ελληνικά εδάφη ως τον Όλυμπο!».

Ο κ. Τασούλας υπογραμμίζει ότι η κλιμακούμενη αυτή προκλητικότητα των γειτόνων μας δεν μπορεί να αποδίδεται αφελώς σε εκκεντρικότητα κάποιων εμπνευστών της ή σε κατανοητούς εσωτερικούς λόγους και έχει λάβει τελευταία τέτοια έκταση που δεν δικαιούμαστε να την αγνοούμε.

  kathimerini.com.cy
4/8/15

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin