Saturday, July 11, 2015

Πρέπει να επιλυθούν οι αντιφάσεις στην στάση της Ελλάδας (ΥΠΟΙΚ Μάλτας)

Την ανάγκη να βρεθεί μία λύση στις αντιφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας, Edward Scicluna προσερχόμενος στο σημερινό κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα.
 
 Όπως είπε θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για τις ελληνικές προτάσεις. Ακόμη περίεγραψε το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης νέας συμφωνίας ως "μαστίγιο και καρότο" ώστε να διασφαλιστεί ότι θα υπάρξουν τα απαιτούμενα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Edward Scicluna:

"Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις επί των προτάσεων. Θεωρώ οτι ο πυρήνας των συνομιλιών θα είναι για την επίλυση αυτής της αντίφασης μεταξύ μίας κυβέρνησης που έχει τώρα καταθέσει πολλές προτάσεις που πάνε ακόμη πιο πέρα από το ότι είχε συζητηθεί πριν το δημοψήφισμα, έχουμε νέο υπουργό Οικονομικών και επίσης το οτι αυτές οι προτάσεις εγκρίθηκαν επίσης από το ελληνικό κοινοβούλιο. 


Από την άλλη μεριά έχουμε μία κυβέρνηση, την ίδια κυβέρνηση που εξελέγη με μία πλατφόρμα που πάει κόντρα σε αυτές τις προτάσεις και έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να διενεργήσει δημοψήφισμα καλώντας τους ψηφοφόρους να καταψηφίσουν αυτού του είδους τα μέτρα. 

Επομένως πρέπει να επιλύσουμε αυτή την αντίφαση. Πρέπει να μας καθησυχάσουν και δεν είναι θέμα λέξεων, αλλά ένα πρόγραμμα που όταν εφαρμοστεί βήμα-βήμα θα υπάρχει ένα είδος πλαισίου με ένα καρότο και ένα μαστίγιο για να διασφαλιστεί οτι θα επιτύχουμε τα αποτελέσματα που απαιτούνται από αυτές τις προτάσεις".
 [capital.gr]
11/7/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

 --

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin