Saturday, June 27, 2015

EΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ! Τί λένε πολιτικοί για το δημοψήφισμα

Θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα.

Άδωνις: Η κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα με το ερώτημα ευρώ ή δραχμή

Να κάνει η κυβέρνηση δημοψήφισμα με το ερώτημα ευρώ ή δραχμή ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο Mega υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση αν χάσει θα πρέπει να παραιτηθεί.

Κ. Μητσοτάκης: «Να παραιτηθεί άμεσα η κυβέρνηση, μόνη λύση οι εκλογές»

Με αφορμή το διάγγελμα του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. δήλωσε: «Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη. Πρέπει να φύγει άμεσα και η μόνη λύση είναι οι εκλογές. Μιλάμε για ένα ξεκάθαρο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Το δημοψήφισμα δεν μπορεί να λάβει χώρα, διότι είναι αντισυνταγματικό. Και εάν η κυβέρνηση θέλει να απευθυνθεί στον λαό, θα  πρέπει να το κάνει με εκλογές».

Λοβέρδος: Διχασμός, καταστροφή, πραξικόπημα: ιδού η απόφαση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «Μεταφέρουν τις ευθύνες τους στον λαό διχάζοντάς τον»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε ως «πραξικόπημα» την απόφαση αυτή, ενώ τόνισε ότι μεταφέρουν τις ευθύνες στον λαό και τον διχάζουν. «Διχασμός, καταστροφή, πραξικόπημα: ιδού η απόφαση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Μεταφέρουν τις ευθύνες τους στον λαό διχάζοντάς τον. Ναι στην ΕΕ, ναι στο ΕΥΡΩ. Όχι στους διχαστές και τους τυχοδιώκτες. Άλλο ερώτημα δεν υπάρχει».

Χάρης Θεοχάρης: Έχει ευθύνη ο Παυλόπουλος να μην δεχθεί το δημοψήφισμα

Είναι ευθύνη του προέδρου της Δημοκρατίας να σταματήσει το δημοψήφισμα, που γίνεται για δημοσιονομικούς λόγους και είναι αντισυνταγματικό, επισημαίνει ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης. «Η ευθύνη του Συνταγματολόγου κ. Παυλόπουλου είναι τεράστια. Δεν θα πρέπει να αφήσει δημοσιονομικό ερώτημα να τεθεί σε ψηφοφορία».

  crashonline.gr
27/6/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin