Tuesday, May 5, 2015

Ρεαλιστικός και ορατός στόχος η επίτευξη συμφωνίας (Γ. Δραγασάκης)

 Η τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας απασχόλησε τη συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι στη Φρανκφούρτη.
Εποικοδομητική χαρακτήρισε τη συνάντηση ο κ. Δραγασάκης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΚΤ, στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και έγινε επισκόπηση της πορείας των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται στις Βρυξέλλες.

Σε δήλωσή του, ο κ. Δραγασάκης χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συζήτηση με τον Μάριο Ντράγκι, ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία εξέφρασε στον προεδρο της ΕΚΤ την άποψη ότι η συμφωνία είναι ρεαλιστικός και ορατός στόχος.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Μάριο Ντράγκι. Συζητήσαμε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και την πρόοδο των διαπραγματεύσεων. Η ελληνική αντιπροσωπεία εξέφρασε στον κ. Ντράγκι την άποψη, ότι η επίτευξη συμφωνίας είναι ρεαλιστικός και ορατός στόχος, υπό την προϋπόθεση ότι όλοι οι θεσμοί θα δράσουν εποικοδομητικά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος μετά τη συνάντηση.
newsroom naftemporiki με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

[naftemporiki.gr]
5/5/15
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin