Tuesday, April 7, 2015

Δεν μπορούμε να κρατήσουμε έξω τους τζιχαντιστές αν η Ε.Ε. συνεχίσει το bullying

Σε δήλωση- βόμβα προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, οι οποίος, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των The Times, δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να κρατήσει έξω από την Ευρώπη το ISIS (Ισλαμικό Κράτος) εάν η Ε.Ε. «συνεχίσει το bullying».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο στη βρετανική εφημερίδα για άνευ προηγουμένου για τα ευρωπαϊκά δεδομένα ανάμειξη στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, η οποία είναι επίσης «ανήθικη και επικίνδυνη».

«Εάν η Ελλάδα φύγει, παίζονται πολύ περισσότερα από την οικονομική σταθερότητα και το ευρώ», τονίζοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η σταθερότητα της χώρας μας είναι προς το συμφέρον της.

Υπενθυμίζεται ότι σε αντίστοιχη δήλωση είχε προχωρήσει ο κ. Καμμένος και στο παρελθόν, προκαλώντας διεθνείς αντιδράσεις.

O κ. Καμμένος έκανε λόγο για bullying από Βερολίνο και Βρυξέλλες, με στόχο την πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση και για συνεχείς προσπάθειες από Ευρωπαίους αξιωματούχους να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προειδοποιεί ότι αν η Ελλάδα εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την Ευρωζώνη τότε «κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης».

  [huffingtonpost.gr]
7/4/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

1 comment :

 1. Έντονες αντιδράσεις από ΔΝ – Ποτάμι για τις δηλώσεις Καμμένου στους Times...

  Ότι δυσφημεί και εκθέτει σε ολόκληρο τον κόσμο τη χώρα μας κατηγορεί η ΝΔ τον Πάνο Καμμένο, με αφορμή τις δηλώσεις του στους «Times». Ο Κώστας Καραγκούνης δήλωσε ότι όταν οι τζιχαντιστές αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για την Ευρώπη, αλλά και για όλο τον κόσμο, η διεθνής κοινότητα ανατριχιάζει από τέτοιες δηλώσεις και τις εκλαμβάνει ως άμεση απειλή.

  «Υπάρχει και γεωπολιτικό κόστος από τέτοιες ανοησίες. Ως πότε θα απομονώνουν τη χώρα από παντού;», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

  Απαντήσεις από την κυβέρνηση ζητάει το Ποτάμι

  Nα δώσει απάντηση η κυβέρνηση για τις νέες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στους Τάιμς του Λονδίνου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

  «O κ.Καμμένος αποφάσισε να βομβαρδίζει και την υπόλοιπη Ευρώπη με Τζιχαντιστές. Την προηγούμενη φορά είχε βομβαρδίσει το Βερολίνο. Ο πρωθυπουργός έκανε τότε πως δεν άκουσε και δεν απάντησε στο ανάλογο ερώτημα που του έκαναν οι δημοσιογράφοι στην κοινή συνέντευξή του με την “Αγγελα Μέρκελ. Και καλά έκανε. Τώρα όμως, κάποιος από την κυβέρνηση πρέπει να δώσει μια απάντηση», υποστηρίζει το Ποτάμι και συμπληρώνει: «Οι προτροπές των υπουργών στους διαδρόμους της Βουλής προς τους δημοσιογράφους «μην ασχολείσθε με τον Καμμένο» δεν αρκούν για να καθησυχάσουν και την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη στην οποία απηύθυνε ο κ.Καμμένος την απειλή του».

  Το Ποτάμι τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πώς η Ελλάδα θέλει συμμάχους.

  «Κάποιος πρέπει να σταματήσει όλους αυτούς που παίζουν στα υπουργεία, όπως θα έπαιζαν με το τρενάκι τους», καταλήγει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.
  http://www.crashonline.gr/έντονες-αντιδράσεις-από-δν-ποτάμι-για/
  7/4/15

  ReplyDelete

Only News

Δημοσιεύτηκε από Geo Kok στις Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021
Δημοσιεύτηκε από Geo Kok στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

https://www.youtube.com/watch?v=q6zSoc2ntM4

Δημοσιεύτηκε από Geo Kok στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Calculadora para la Cola de Vacunación en México

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin