Saturday, March 7, 2015

Λ. Κοέν: δέκα φορές χειρότερα για την Ελλάδα έξοδος από ευρώ

Η Ελλάδα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο Λικ Κοέν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε συνέντευξή του σε βελγική εφημερίδα που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Ο κύριος Κοέν ο οποίος είναι επίσης διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας του Βελγίου δήλωσε ότι η ζωή εκτός ευρωζώνης θα είναι πολύ χειρότερη για τον ελληνικό λαό και προειδοποίησε ότι αν η Αθήνα επιθυμεί να χρηματοδοτείται από την ευρωζώνη, την ΕΚΤ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, θα πρέπει να τηρεί τους κανόνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει ανέφερε υποστηρίζοντας ότι σύντομα ο ελληνικός λαός θα κατανοήσει ότι εξαπατήθηκε με ψευδείς υποσχέσεις.

Στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους Έλληνες ότι οι μεταρρυθμίσεις είναι ο μόνος δρόμος, ο κύριος Κοέν διερωτήθηκε από πού θα έλθουν τα χρήματα, αν οι Έλληνες δεν θέλουν να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις και δεν θέλουν να αποπληρώσουν τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αν οι Έλληνες βγουν από το ευρώ, κατέληξε, θα είναι δέκα φορές χειρότερα για αυτούς.
Εύη Μουρούζη

ΑΠΕ - riknews.com.cy
7/3/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin