Thursday, March 19, 2015

Αγρίεψε και ο Γιούνκερ: Αλέξη πρόσεχε, γιατί ακόμη και οι φίλοι χάνουν την υπομονή τους !

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τον διάλογο που είχαν ο Έλληνας Πωθυπουργός και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ κατά την στελευταία συνάντησή τους στις Βρυξέλλες, προβαίνει το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με το Reuters ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλώντ Γιούνγκερ που έχει καταβάλλει προσπάθειες να χτίσει γέφυρες μεταξύ Τσίπρα και πιστωτών,  «Σε φιλικό τόνο συνέστησε στον Πρωθυπουργό ότι ακόμη και οι φίλοι της Αθήνας χάνουν την υπομονή τους με την γνωστή ρητορική και την αναβλητικότητά του».
 [ crashonline.gr]
19/3/15
--
--
ΣΧΕΤΙΚΑ:

1 comment :

  1. Σουλτς: Ελπίζω ο Τσίπρας να κάνει λογικούς συμβιβασμούς...

    Την ελπίδα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα κάνει λογικούς συμβιβασμούς εξέφρασε σήμερα, κατά την άφιξή του στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

    Αναφερόμενος στην Ελλάδα, ο κ. Σουλτς σημείωσε ότι όταν αλλάζει μία κυβέρνηση δεν θα πρέπει να αναιρεί όλα όσα έκανε η προηγούμενη.

    Πάντως, τόνισε ότι ευελπιστεί ο Έλληνας πρωθυπουργός να κάνει λογικούς συμβιβασμούς, λέγοντας ότι όλοι θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, αλλά και η Ελλάδα θα πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό της.
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64158644
    19/3/15

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin