Sunday, February 22, 2015

EL AN Kratos : Σκόπια: ‘Κηδεύεται’ η Ελλάδα στο καρναβάλι της Βέβ...

EL AN Kratos : Σκόπια: ‘Κηδεύεται’ η Ελλάδα στο καρναβάλι της Βέβ...: Ιανουάριος 13, 2012.  "Καλή Είδηση ο Θάνατος της Ελλάδας" ("Добра вест смртта на Грција-бившата турска првинција-πρώην τουρκι...

4 comments :

  1. Στη συμφωνία που επετεύχθη την Παρασκευή ανάμεσα στην Ελλάδα και στους εταίρους του Eurogroup αναφέρθηκε η Φεντερίκα Μογκερίνι, ύπατη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής σε συνέντευξή της προς την τηλεόραση της Rai.

    «Κανείς δεν θέλει να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Η συμφωνία της περασμένης Παρασκευής, στο Γιούρογκρουπ, χαρακτηρίζεται και από κάποια όρια, αλλά από αύριο υπάρχει η δυνατότητα να αναπτυχθεί νέος διάλογος, με την συμμετοχή όλων, χωρίς τελεσίγραφα», δήλωσε η Ιταλίδα πολιτικός.

    «Η Αθήνα είναι η Ευρώπη. Κανείς, στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν δίνει βαθμούς, και κανείς δεν εκτελεί εντολές. Η λογική βάσει της οποίας γίνεται αναφορά σε μαθήματα που κάποιοι θα έπρεπε να διαβάσουν, είναι λανθασμένη», πρόσθεσε η Μογκερίνι.

    ReplyDelete
  2. Ένα με τη νεολαία έγινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή στο καθιερωμένο πάρτι, το βράδυ του Σαββάτου της Μεγάλης Αποκριάς, στην Κοζάνη.

    Χόρεψε σε ρυθμούς γνωστών beats, ενώ βγήκε κι αρκετές “selfies” φωτογραφίες με όσους της το ζήτησαν.

    ReplyDelete
  3. Στις Βρυξέλλες, η συμπεριφορά αυτού του Ελληνοαυστραλού γνωστού οικονομολόγου, με υπερβολική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θεωρείται επιθετική. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η συμπεριφορά δεν βοήθησε, όλο το τελευταίο διάστημα, να επιλυθεί το πρόβλημα ανάμεσα στην Ελλάδα και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

    Σε κάθε περίπτωση, αυτή η συμπεριφορά απωθεί ιδιαίτερα τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Ελληνα ομόλογό του και το έκανε σαφές με βίαιο τρόπο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, όταν απέρριψε το αίτημα της Αθήνας να παραταθεί το πρόγραμμα βοήθειας των Ευρωπαίων.

    ReplyDelete
  4. Στο πνεύμα των ημερών μπήκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, η οποία ντυμένη καουμπόισσα γιόρτασε τις Αποκριές στην εκλογική της περιφέρεια, την Κοζάνη.

    Φορώντας ροζ καπέλο και κρατώντας ένα… «όπλο» στο χέρι, η κυρία Μακρή σημάδεψε στην κάμερα και με νόημα «απείλησε»: «Δεν Ξεχνώ. Δεν συγχωρώ και Τιμωρώ».

    Τη σχετική φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin