Tuesday, December 16, 2014

Στη Βουλή για την ψηφοφορία οι φυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ

Άδεια χορηγήσαν οι εισαγγελικές Αρχές σε επτά έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και στον Στάθη Μπούκουρα, που έχει ανεξαρτητοποιηθεί, για να παραστούν και να ψηφίσουν στις τρεις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Η άδεια δόθηκε για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Κούζηλο και Ηλία Κασιδιάρη.

Οι εισαγγελείς έκαναν δεκτό το αίτημα των βουλευτών της ΧΑ και του κ. Μπούκουρα με το σκεπτικό ότι η προεδρική εκλογή είναι ύψιστη κοινοβουλευτική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα δεν τους χορηγήθηκε άδεια για να μετάσχουν στην ψηφοφορία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με παλαιότερο μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, "η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει την πρόταση της κυβερνήσεως, οποιαδήποτε και εάν είναι αυτή, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή".

 [kathimerini.com.cy]
16/12/14

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin