Friday, October 24, 2014

Επιστρέφει αύριο στην Κύπρο ο ΠτΔ. Είναι καλά στην υγεία του διαβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε σήμερα του δημοσιογράφους ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει αύριο στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο κ. Αναστασιάδης όπως με δική του απόφαση εισήλθε στο νοσοκομείο με δική του απόφαση θα διανυκτερεύσει και απόψε στο νοσοκομείο και αύριο θα φύγει κατευθείαν για το αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Κύπρο. Επανέλαβε ότι είναι πολύ καλά και η υγεία του εξελίσσεται κανονικότατα.


Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί στο νοσοκομείο ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπει, για να του δώσει και το αναμνηστικό δώρο που έδωσε σε όλους τους ηγέτες με αφορμή την αποχώρησή του στις 30 Νοεμβρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της Συνόδου επέδειξαν για την πορεία της υγείας του Προέδρου Αναστασιάδη όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

[kathimerini.com.cy]
24/10/14
--
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin