Monday, July 7, 2014

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα είναι ο πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕE – Τουρκίας

Ο επικεφαλής της Κ.Ο. των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, θα είναι ο πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕE –Τουρκίας.

 Η Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ-Τουρκίας παρακολουθεί τις σχέσεις ΕΕ και Τουρκίας, εξετάζει την εφαρμογή της Τελωνειακής Ένωσης και παρακολουθεί την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για τις Ενταξιακές Διαδικασίες της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


 Η επιλογή αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα και τον επικεφαλής της ΝΔ στο ευρωκοινοβούλιο κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη και αντανακλά την εμπιστοσύνη που εμπεδώθηκε μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη Ελληνική Προεδρία του 1ου εξαμήνου του 2014.

 Οι προσπάθειες της χώρας μας, του λαού μας και του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, χαιρετίστηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια από την συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωβουλευτών στη συνεδρίαση απολογισμού της ελληνικής προεδρίας, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου.

7/7/14
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin