Tuesday, July 1, 2014

Δήλωση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου για τη δολοφονία των τριών Ισραηλινών εφήβων στη Χεβρώνα

ΥΠΕΞ, Τρίτη, 01 Ιούλιος 2014
 
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σε σχέση με τη δολοφονία των τριών Ισραηλινών εφήβων, οι οποίοι είχαν εξαφανισθεί στη Δυτική Όχθη:

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποτρόπαια δολοφονία των τριών Ισραηλινών εφήβων, οι οποίοι είχαν απαχθεί στις 12 Ιουνίου, στη Δυτική Όχθη και ανευρέθησαν χθες, κοντά στη Χεβρώνα. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει ή να νομιμοποιήσει την τυφλή βία εναντίον αθώων πολιτών.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση της Ελληνικής Κυβέρνησης και όλων των Ελλήνων στις οικογένειες των θυμάτων και στον ισραηλινό λαό.

Στη σκιά αυτού του τραγικού γεγονότος, είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη για αποφυγή κλιμάκωσης της βίας. Όλη η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να εργαστεί για να μην επαναληφθούν παρόμοιες πράξεις και να επικρατήσει η ειρήνη και η ασφάλεια στην περιοχή».

 mfa.gr
1/7/14
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin