Tuesday, May 27, 2014

Τούρκοι, τώρα τους έμαθαν καλύτερα οι Αμερικανοί

Δόθηκε μια ευκαιρία σε Αμερικανό επίσημο να καταλάβει τι είναι η Τουρκία και τι τραβούμε εμείς απ’ αυτούς για χρόνια τώρα

Φαίνεται, τουλάχιστον από τις εικόνες που πήραμε, όπως επίσης και από τις δηλώσεις του Αμερικανού Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κύπρο, ότι ήταν αρκετά επιτυχής και πιστεύω βοηθητική στην εθνική μας υπόθεση. Αυτό, όμως, που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση και ταυτόχρονα με ικανοποίησε αφάνταστα ήταν οι εικόνες διάρκειας πέντε περίπου λεπτών, από την επίσκεψη του Αμερικανού Αντιπροέδρου στην οικία του Τουρκοκύπριου κατοχικού ηγέτη Ντερβίς Έρογλου.


Απ’ ό,τι φάνηκε ο κατοχικός ηγέτης, θέλοντας να εκδικηθεί τον κ. Μπάιντεν για τις όλες εμφανίσεις, δηλώσεις και ενέργειές του στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας, όπου κυκλοφορούσε πέραν των άλλων με τα αυτοκίνητά του έχοντας αναρτημένες σ’ αυτά την αμερικάνικη σημαία αλλά και αυτήν της Κυπριακής Δημοκρατίας, πήγε να του κάνει νάζια, σαν την κακοφανισμένη «γκόμενα». Έχοντας πάντοτε αυτός ο «κύριος» την έπαρση της ισχυρής κατοχικής στρατιωτικής δύναμης της Τουρκίας, που δεν λογαριάζουν κανένα, όντας για χρόνια το πολύ κακομαθημένο παιδί, που κακή μας μοίρα βρέθηκαν να είναι γείτονές μας και για 40 χρόνια τώρα να βρίσκονται παράνομα στη μισή μας πατρίδα, θέλησε να επιδείξει συμπεριφορές όπως είναι μαθημένος, και τον γνωρίζουμε εμείς πολύ καλά, στον Αντιπρόεδρο της μεγαλύτερης υπερδύναμης της υφηλίου, όμως την πάτησε.
Εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού του, αναμένοντας τον πολύ υψηλό επισκέπτη του, θέλησε να τον αφήσει στο αυτοκίνητό του να αναμένει, ποιος, ένας…. Όμως ο Αμερικάνος Αντιπρόεδρος δεν είναι από το πανί του, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, μετά που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού εμφανιζόμενος ο «σουλτάνος», όπου η πρώτη περιφρόνηση του Αντιπροέδρου προς τον κατοχικό ηγέτη ήταν η εμφάνισή του με γυαλιά του ήλιου, θέλοντας να κρύψει το πρόσωπό του, δίπλα του, ενώ η δεύτερη ήταν η αποφυγή της χειραψίας για τη λήψη φωτογραφιών.
Γενικά με την απουσία της αμερικάνικης σημαίας από τα αυτοκίνητά του ήθελε να εμφανιστεί σαν ιδιώτης στα κατεχόμενα κι όχι ως Αντιπρόεδρος της Αμερικής. Αυτό ας το πει στον πρεσβευτή του, που κυκλοφορεί με τη σημαία στα κατεχόμενα. Αυτά με ικανοποίησαν παρά πολύ, διότι δόθηκε μια ευκαιρία σε Αμερικανό επίσημο να καταλάβει τι είναι η Τουρκία και τι τραβούμε εμείς απ’ αυτούς για χρόνια τώρα, και όχι να μας συμβουλεύουν κιόλας να αλλάξουμε και να εμπιστευτούμε την Τουρκία.
ΑΔΑΜΟΣ ΚΟΜΠΟΣ
[sigmalive.com/simerini]
26/5/14
--
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin