Thursday, May 1, 2014

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Τιμή στους ήρωες της Καισαριανής»

Ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε μια δήλωση για την μνήμη των αγωνιστών που εκτελέστηκαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Στην δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε: «Τιμάμε τους 200 ήρωες εκτελεσμένους κομμουνιστές εδώ στην Καισαριανή. Τιμάμε τους χιλιάδες αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους πριν 70 χρόνια και καθόρισαν με τη στάση τους, με την πράξη τους, την εξέλιξη, την πορεία μιας σκληρής αναμέτρησης, μιας σκληρής μάχης ενάντια στην βαρβαρότητα που οδηγεί ο ίδιος ο καπιταλισμός».


«Ταυτόχρονα, ανέδειξαν το μεγαλείο της λαϊκής αντίστασης, της λαϊκής πάλης ενάντια στα δημιουργήματα του καπιταλιστικού συστήματος, όπως είναι ο φασισμός, όπως είναι η κρίση, οι πόλεμοι. Η θυσία τους αποτελεί οδηγό και φάρο, μας εμπνέει στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες, μέχρι την οριστική κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο» καταλήγει ο κ. Κουτσούμπας.

[crashonline.gr]
1/5/14
--
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin