Thursday, May 15, 2014

Αποζημιώσεις 200.000 ευρώ σε 20 απολυμένους της ΕΡΤ

Ακυρες έκρινε με απόφασή του το Πρωτοδικείο Ηρακλείου Κρήτης τις απολύσεις 20 εργαζομένων της ΕΡΤ, επιδικάζοντας αποζημιώσεις ύψους 9.000 έως 13.000 ευρώ στον καθένα.

Το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να καταβληθούν στους απολυμένους οι μισθοί που θα τους καταβάλλονταν κανονικά από τις 11 Ιουνίου 2013, οπότε και έγιναν οι απολύσεις, έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα κατά την οποία εκδικάσθηκε η υπόθεση.


  • Κεδίκογλου: «Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα ασκήσει έφεση»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία χαρακτηρίζεται «πολιτική δικαίωση» η δικαστική απόφαση που χαρακτηρίζει άκυρες τις απολύσεις των 20 εργαζομένων στην ΕΡΑ Ηρακλείου Κρήτη» δήλωσε ότι «το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα ασκήσει έφεση και θα κριθεί σε ανώτερο δικαστήριο».

«Η απόφαση του Πρωτοβάθμιου δικαστηρίου προφανώς δεν έλαβε υπόψη την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε νόμιμο το κλείσιμο της ΕΡΤ ΑΕ», σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου.

[mme.gr]
15/5/14

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin