Friday, March 21, 2014

O πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στον εορτασμό της εθνικής επετείου. .-Μαζί με τον υφυπουργό Αποδήμων Α. Γεροντόπουλο την Κυριακή στη Μελβούρνη.

Αυστραλία, Μελβούρνη. -Ο Ελληνισμός της Μελβούρνης θα τιμήσει και φέτος την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου  με την καθιερωμένη παρέλαση στο μεγαλοπρεπές Μνημείο Πεσόντων της Μελβούρνης,  την Κυριακή 23 Μαρτίου.

Χιλιάδες Ελληνόπουλα θα παρελάσουν και φέτος, προσδίδοντας στην εκδήλωση χρώμα, παλμό και ζωντάνια και στους γονείς και τους προγόνους τους τη διαβεβαίωση, ότι αποτελούν τη φυσική συνέχει του Ελληνισμού  στην ακριτική  Αυστραλία.

Η γαλανόλευκη θα κυματίσει και φέτος στο κέντρο της Μελβούρνης και οι πολύχρωμες ελληνικές στολές θα αποσπάσουν και φέτος το θαυμασμό της πολυπολιτισμικής Αυστραλίας.


Το χαιρετισμό της ημέρας θα λάβουν ο πρωθυπουργός της πολιτείας  κ.  Dennis Napthine,  ο αρχηγός πολιτειακής αντιπολίτευσης κ. Daniel Andrews, αντιπρόσωποι του πρωθυπουργού, Tony Abbott,  και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Bill Shorten, o υφυπουργός Αποδήμων κ. Άκης Γεροντόπουλος,  οι Επίσκοποι Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και Μηλιτουπόλεως κ. Ιάκωβος, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστραλία κ. Χαράλαμπος Δαφαράνος, ομογενείς βουλευτές και γερουσιαστές, Έλληνες και Ελληνίδες  δήμαρχοι της Μελβούρνης.
 http://neoskosmos.com
20/3/14
--
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin