Saturday, January 4, 2014

Ν. Δένδιας : Δεν πάμε στα τυφλά για το χτύπημα στη γερμανική πρεσβεία

Η ΕΛΑΣ δεν πορεύεται στα τυφλά για τα χτυπήματα στη γερμανική πρεσβεία, αλλά και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής διαβεβαιώνει με συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Το ίδιο ισχύει και με άλλες υποθέσεις λέει ο κ. Δένδιας διευκρινίζοντας ότι από το «σημείο αυτό μέχρι να σχηματιστεί δικογραφία η απόσταση είναι τεράστια».



Αφήνει αιχμές για τη στάση της Δικαιοσύνης αναφερόμενος στην αποφυλάκιση Μαζιώτη λέγοντας: «θα πρέπει να διερωτηθούμε ως Πολιτεία και ως Κοινωνία πως φτάσαμε στο σημείο, το σύστημα απονομής της Δικαιοσύνης να υποπίπτει σε τέτοιας κολοσσιαίας σημασίας παράλειψη στο παρελθόν, να αφήνεται δηλαδή ελεύθερος επικίνδυνος τρομοκράτης, λόγω παρέλευσης του 18μηνου και να μην έχει υπάρξει οιαδήποτε συνέπεια σε όσους τυχόν ευθύνονται για το συγκεκριμένο γεγονός».


Δηλώνει, ακόμα, πως υπάρχουν ενδείξεις όσμωσης ποινικών και τρομοκρατών. «Μια σειρά από ενδείξεις αποκαλύπτει, δυστυχώς, ότι υπάρχει ώσμωση» επισημαίνει ο κ. Δένδιας.

agelioforos.gr
4/1/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin