Monday, January 13, 2014

Συνάντηση Ντάουνερ - Αναστασιάδη το απόγευμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, θα έχει στις 18:30 το απόγευμα ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Στο πλαίσιο της νέας προσπάθειας που καταβάλλεται για επίτευξη συμφωνίας στο κείμενο του κοινού ανακοινωθέντος που θα ανοίξει το δρόμο για επανέναρξη των συνομιλιών.


Θα έχει επίσης συνάντηση με τον Ντερβίς Έρογλου και τους διαπραγματευτές των δύο πλευρών και την Παρασκευή θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη όπου θα ενημερώσει το Γενικό Γραμματέα για τα αποτελέσματα των επαφών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλεξάντερ Ντάουνερ θα επιχειρήσει να πετύχει συμφωνία σε σύντομο κοινό ανακοινωθέν με συγκερασμό των απόψεων των δύο πλευρών.

Στις 22 Ιανουαρίου θα ενημερώσει το συμβούλιο ασφαλείας ενόψει των διαβουλεύσεων για την ανανέωση της θητείας της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο.
politisnews.eu
13/1/14
--
-
 ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin