Monday, January 13, 2014

Τετάρτη έρχεται τελικά ο Ντάουνερ. -ΘΕΛΕΙ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ

Την Τετάρτη φθάνει τελικά στην Κύπρο ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Μισέλ Μποναρντό, ο κ. Ντάουνερ θα καθυστερήσει την άφιξή του στην Κύπρο για 48 ώρες για προσωπικούς λόγους και θα φθάσει στο νησί την Τετάρτη το πρωί.
Οι συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως.

 
Θέλει άνεση χρόνου
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα ο "Π" στην έντυπη του έκδοση, ο κ. Ντάουνερ φαίνεται να θέλει να έχει άνεση χρόνου στις επαφές του με τις δύο πλευρές και γι' αυτό θα αναμένει την ολοκλήρωση της επίσκεψης του ΠτΔ στο Λονδίνο πριν εγαινιάσει ο ίδιος την τελευταία προσπάθειά του με στόχο την άρση του αδιεξόδου που θα επιτρέπει την επανέναρξη των συνομιλιών.


Άδικα ακύρωσε ο ΠτΔ επαφές
Το Προεδρικό ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή μόλις σήμερα. Ο Πρόεδρος καθυστέρησε την αναχώρησή του για αύριο προκειμένου να συναντήσει τον Αλ. Ντάουνερ, ενώ έχει ακυρώσει και προγραμματισμένες επαφές του.
politisnews.eu
13/1/14
--
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin