Wednesday, December 11, 2013

Συνάντηση Παπούλια με την ομόλογό του της Λιθουανίας

Την αισιοδοξία του, ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να έχει μια επιτυχημένη προεδρία στην ΕΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος την Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, πρόεδρο της Λιθουανίας, η οποία ασκεί μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου την Προεδρία της ΕΕ.

«Όλα θα πάνε καλά. Έχουμε μια μεγάλη σειρά και εμπειρία από προεδρίες, και παρ' όλες τις δυσκολίες που έχουμε χαιρόμαστε πάρα πολύ» είπε ο κ. Παπούλιας όταν η Λιθουανή ομόλογός του είπε, ότι «ήμασταν επιτυχείς και τώρα δίνουμε σε εσάς τη σκυτάλη για να συνεχίσετε την επιτυχία».


«Σας συγχαίρω για την επιτυχημένη Προεδρία που είχατε. Δίνετε τη σκυτάλη τώρα σε εμάς. Θα συνεχίσουμε», επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Παπούλιας παρέθεσε γεύμα στην κ. Γκριμπαουσκάιτε, στο οποίο παρακάθησαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

 agelioforos.gr
11/12/13
--
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin