Monday, December 2, 2013

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΡΕΝ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον επίτροπο Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν είχε την Κυριακή το βράδυ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, έπειτα από πρωτοβουλία των δύο Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διεμήνυσε στους κ.κ. Σόιμπλε και Ρεν ότι δεν μπορούν να ληφθούν πρόσθετα μέτρα λιτότητας και ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο, ενώ σύμφωνα με συνεργάτες του, κατέγραψε τον θετικό τόνο για την αντιμετώπιση του χρέους.


Ωστόσο, φαίνεται πώς δεν συζητήθηκαν θέματα που εκκρεμούν, όπως οι πλειστηριασμοοί στην α' κατοικία και τις  ομαδικές απολύσεις.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να συζητήσουν το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση.

mme.gr
2/12/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin