Thursday, November 7, 2013

Για ευθεία παρέμβαση της Μέρκελ στο Σκοπιανό γράφουν στη FYROM...

Συνάντηση μυστήριο της Γερμανίδας Καγκελαρίου με τον Μάθιου Νίμιτς στο Βερολίνο - Γιατί οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι η Μέρκελ διεμήνυσε: να είναι όλοι έτοιμοι για συμβιβασμό....


Ένα νέο διπλωματικό επεισόδιο στο τρίγωνο Ελλάδα-Σκόπια-Βερολίνο ξεκινά με τη συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελας Μέρκελ, με τον ειδικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς, η οποία πέρασε στα «ψιλά» του ελληνικού τύπου.

Σύμφωνα με σκοπιανά μέσα ενημέρωσης το μήνυμα της Μέρκελ στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ήταν: να είστε όλοι έτοιμοι για συμβιβασμό για το ζήτημα της ονομασίας.



Τα ΜΜΕ της FYROM επικαλούνται ανακοίνωση της πρεσβείας των Σκοπίων στη Γερμανία στην οποία αναφέρεται ότι «η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση δυναμικά καλεί και τις δύο πλευρές να διεξαγάγουν τις διαπραγματεύσεις εποικοδομητικά και να είναι έτοιμες για συμβιβασμό ώστε στο εγγύς μέλλον να βρουν λύση στο ζήτημα της ονομασίας».

 protothema.gr
7/11/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin