Tuesday, November 19, 2013

Άγγλοι αποκρυφιστές διεκδικούν το όνομα Χρυσή Αυγή. -ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΒΕΛΓΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Άγγλοι μάγοι και αποκρυφιστές διεκδικούν το όνομα Χρυσή Αυγή στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique», σε δημοσίευμα με τίτλο «Η μαγεία ενάντια στη Χρυσή Αυγή».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μία κρυφή αγγλική εταιρεία, που συμπεριλαμβάνει μάγους και αποκρυφιστές, επιτίθεται στο ελληνικό ακροδεξιό κόμμα διότι τους έκλεψε το όνομα.

Πρόκειται για το τάγμα Χρυσή Αυγή ή «Hermetic Order of thε Golden Dawn» το οποίο δημιουργήθηκε το 1888 και στη συνέχεια διαλύθηκε σε πολλές μικρές ομάδες.


Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, το Τάγμα δεν κατοχύρωσε το όνομά του και έτσι δεν έχει καμιά νομική δυνατότητα να εξαναγκάσει το ελληνικό πολιτικό κόμμα να αλλάξει το όνομά του.

«Στον βαθμό που η μαγεία δεν μπορεί να αναγκάσει το ελληνικό κόμμα να μετονομαστεί, οι μάγοι στρέφονται στο διαδίκτυο», σημειώνεται στο δημοσίευμα. «Οι χιτλερικοί χαιρετισμοί αντικατέστησαν τις καβαλιστικές τελετές στο google images, και μέσω ανοιχτών επιστολών διεκδικούν την αποκλειστικότητα του ονόματος», επισημαίνεται.

Τέλος, αναφέρεται πως οι τελετές του Τάγματος, στα όρια της πραγματικότητας, προκάλεσαν την περιέργεια γνωστών συγγραφέων όπως ο B.Stoker (Dracula)και William Butler Yeats.
 elzoni.gr
18/11/13
--
-
 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin