Friday, November 1, 2013

Δένδιας: «Ο νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης εξέφρασε την οδύνη του για το αιματηρό γεγονός που σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για πάταξη τέτοιων περιστατικών.
Την οδύνη του εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας για το αιματηρό γεγονός που σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν.


Παράλληλα εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για πάταξη τέτοιων περιστατικών. «Ο νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός. efsyn.gr  1/11/13 ---

2 comments :

  1. ΝΔ: Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει...

    Την αιματηρή επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο καταδίκασε με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

    «Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την άγρια δολοφονία και το σοβαρό τραυματισμό νέων ανθρώπων από αδίστακτους εγκληματίες.

    Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
    http://www.naftemporiki.gr/story/723916

    ReplyDelete
  2. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση...

    Με ανακοινώσεις τους, τα κόμματα καθώς και στελέχη της κυβέρνησης καταδικάζουν απερίφραστα την επίθεση που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, με θύματα τρεις νεαρούς, μέλη της Χρυσής Αυγής, εκ των οποίων οι δύο σκοτώθηκαν και ο ένας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αττικής «Γ. Γεννηματάς».

    Χρυσή Αυγή

    «Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών.

    Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

    Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!............http://www.zougla.gr/politiki/article/sisomos-o-politikos-kosmos-katadikase-ti-dolofoniki-epi8esi-sto-n-iraklio
    1/11/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin