Friday, November 29, 2013

Μαυρογιάννης στο Σίγμα: «Προσκρούσαμε σε τοίχο»



--
Δεν θα κάνουμε πίσω, μέχρι ο Έρογλου να μετακινηθεί, διαμηνύει σε δηλώσεις του στο ΣΙΓΜΑ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης. «Προσκρούσαμε σε τοίχο», λέει, για το δείπνο της Δευτέρας.

Κλειστές πόρτες βρήκε η ε/κ πλευρά στο δείπνο της Δευτέρας, παραδέχεται ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, παρά τις επίμονες προσπάθειες που κατέβαλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. «Ο Έρογλου μας απογοήτευσε, περίμενα πιο θετική αντίδραση», δηλώνει στο ΣΙΓΜΑ ο Ε/κ διαπραγματευτής.


Την ίδια στιγμή, διαμηνύει πως η πλευρά μας δεν θα κάνει πίσω, μέχρι ο Έρογλου να μετακινηθεί από τις αδιάλλακτες θέσεις του.  Υποδεικνύει παράλληλα ότι τα ΗΕ είναι ιδιαίτερα απογοητευμένα από το αποτέλεσμα της Δευτέρας, ωστόσο, θεωρούν ότι μπορούν να πείσουν την τ/κ πλευρά να καταλήξει σε κοινό ανακοινωθέν.

Η κάθοδος Ντάουνερ στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εάν και αυτή η προσπάθεια δεν τελεσφορήσει, τότε θα πρέπει να θεωρείται ότι έχουν εξαντληθεί όλες οι προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών. «Τα Η.Ε δεν είναι ευτυχή», κατέληξε ο κ. Μαυρογιάννης.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/kypriako/79635#sthash.G1efKLBY.dpuf
29/11/13
----
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin