Sunday, October 27, 2013

Κύπριος υπ. Άμυνας: Παραμερισμός των συνδρομών διχόνοιας. -Η ανακάλυψη των υδρογονανθράκων στην Κυπριακή ΑΟΖ δημιουργούν μια νέα δυναμική στην ευρύτερη περιοχή.

 Δημήτρης Κυπριανού (protothema.gr)
Ο Φώτης Φωτίου διεμήνυσε παράλληλα ότι οι οικονομικές και άλλες δυσκολίες δεν πρέπει να αφήνονται να διαβρώνουν τη συλλογικότητα και την ομοψυχία...

Έκκληση για παραμερισμό των όποιων συνδρόμων διάσπασης και διχόνοιας απηύθυνε ο Kύπριος Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου, υποδεικνύοντας ότι οι οικονομικές και άλλες δυσκολίες δεν πρέπει να αφήνονται να διαβρώνουν τη συλλογικότητα και την ομοψυχία του κυπριακού λαού.

Ο κ. Φωτίου εξέφρασε ακολούθως την πεποίθηση ότι η αλλαγή στο γεωπολιτικό χάρτη, αλλά και η ανακάλυψη των υδρογονανθράκων στην Κυπριακή ΑΟΖ δημιουργούν μια νέα δυναμική στην ευρύτερη περιοχή. Αυτό, είπε, «μας επιτρέπει να ελπίζουμε και σε αλλαγή στάσης του διεθνούς παράγοντα προκειμένου να ασκήσει την επιρροή του προς τον αδιάλλακτο παραβάτη του διεθνούς Δικαίου».



Διεμήνυσε παράλληλα ότι οι οικονομικές και άλλες δυσκολίες δεν πρέπει να αφήνονται να διαβρώνουν τη συλλογικότητα και την ομοψυχία, στοιχεία τα οποία ανέκαθεν, αποτελούσαν χαρακτηριστικό του λαού μας. «Τα όποια σύνδρομα διάσπασης και διχόνοιας, πρέπει να παραμεριστούν» είπε, προσθέτοντας πως «οφείλουμε να πορευθούμε σε κοινά μονοπάτια, σε αγώνα επίτευξης ευημερίας και προόδου για την πατρίδα μας».


«Πρωταρχικός μας στόχος ήταν και παραμένει η δίκαιη επίλυση του εθνικού μας ζητήματος. Μια λύση, που θα επιτρέπει την ανάπτυξη και ευημερία του λαού μας, μέσα σε συνθήκες ασφάλειας. Το χρωστάμε στους ήρωες μας, αλλά και στις επόμενες γενιές» υπογράμμισε.

protothema.gr
27/10/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin