Tuesday, October 15, 2013

Την Ελλάδα επιλέγουν για τις 9ήμερες διακοπές του μπαϊραμιού οι Τούρκοι. -ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΤΟ: xronos.gr
Τεράστιες ουρές στους Κήπους από τους ταξιδιώτες που σπεύδουν για την ομαδική έξοδο...
 
Ιώβεια υπομονή έπρεπε να έχει κάποιος χθες για να περάσει τα τουρκικά σύνορα των Υψάλων και να βρεθεί στους Κήπους, αφού καραβάνια με τουρίστες Τούρκους πολίτες που επέλεξαν να περάσουν στην χώρα μας τις 9ήμερες διακοπές του Κουρμπάν μπαϊραμιού, βρίσκονται εκεί σχηματίζοντας ουρές. Το σύστημα του τελωνείου άναψε φωτιά και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού, η καθυστέρηση και αναμονή ξεπερνούσε τις 4 ώρες!

Η πρωτοφανής αυτή έξοδος των Τούρκων κυρίως προερχόμενων από την Κων/πολη σημειώνεται για πρώτη φορά και πλέον γνωρίζοντας τις ομορφιές της βόρειας Ελλάδος ολοένα κι αυξάνεται αυτό το τουριστικό ρεύμα από ανθρώπους με διάθεση να καλοπεράσουν και να ξοδέψουν χρήματα, αλλά και από ανθρώπους με ποιότητα κι ενδιαφέροντα που θέλουν να δουν αξιοθέατα, να διανυκτερεύσουν σε διάφορες πόλεις και να δουν νησιά, όπως την Θάσο απαραιτήτως, που δεν έχει αδειάσει από κόσμο.
15/10/13
-
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin