Thursday, October 24, 2013

Τέμενος στον Βοτανικό: Αγονος ακόμη μια φορά (5η) ο διαγωνισμός. Η επόμενη δημοπράτηση (6η) θα έρθει εντός δεκαημέρου.

Καμία κατασκευαστική εταιρία δεν κατέθεσε προσφορά την Πέμπτη στον νέο διαγωνισμό για την κατασκευή του Τεμένους των Αθηνών. Έτσι, κατέστη άγονος για μία ακόμη φορά.

Στο υπουργείο Υποδομών το κλίμα είναι βαρύ, καθώς υπήρχε η εκτίμηση ότι οι κατασκευαστικές της 7ης τάξης θα διεκδικούσαν το έργο(ΣΗΜ.). Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη δημοπράτηση θα έρθει εντός δεκαημέρου και αυτή τη φορά αναμένεται να υπάρξουν συμμετοχές.

Πρόκειται για την πολλοστή φορά που δημοπρατείται το έργο «Κατασκευή Τεμένους με Μετασκευή Υφισταμένου Κτιρίου στην περιοχή Βοτανικού», προϋπολογισμού ύψους 946.000 ευρώ (με ΦΠΑ και αναθεώρηση).

Αντικείμενο του είναι η κατασκευή τεμένους με μεταλλική κατασκευή, περιλαμβανομένων και των απαραίτητων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών, μέσω της μετασκευής υφισταμένων κτιρίων του κεντρικού Συνεργείου Αυτοκινήτων Ναυτικού στον Ελαιώνα Αττικής. Επίσης, έχει προβλεφθεί και κάποια κατακόρυφη σύνθεση σε ανάμνηση του παραδοσιακού μιναρέ.   
--------
****ΣΗΜ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ(στην 4η δημοπράτηση)

Στην τέταρτη δημοπρασία που έγινε Οκτώβριο οι όροι του διαγωνισμού ήταν τροποποιημένοι, αφού το υπουργείο Υποδομών, αποφάσισε να τροποποιήσει εκ νέους τους όρους του διαγωνισμού, για να επιτρέψει σε μεγαλύτερες εταιρείες να το διεκδικήσουν. Με απόφαση του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εγκρίθηκε η 4η δημοπράτηση του έργου, στην οποία κατά παρέκκλιση μπορούν να συμμετάσχουν και οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας (7ης τάξης).
TV100.gr
24/10/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:




 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin