Saturday, September 7, 2013

Ουσίας η επίσκεψη Σαμαρά στη ΔΕΘ λέει ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Θ. Καράογλου.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ, ήταν ουσίας και όχι επικοινωνιακού χαρακτήρα, επισήμανε ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με εκπροσώπους επιστημονικών φορέων της Θεσσαλονίκης, που είχε ο πρωθυπουργός, παρουσία υπουργών, στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης ο κ. Καράογλου δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση βρίσκονται δίπλα σε όλους τους Βορειοελλαδίτες. Η απόφαση του πρωθυπουργού να συγκαλέσει σύσκεψη στο ιστορικό κτίριο του Διοικητηρίου και να συζητήσει με τους επιστημονικούς φορείς της πόλης μας, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους βιάστηκαν να απαξιώσουν την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη».

«Η κυβέρνηση», είπε ο κ. Καράογλου «είναι εδώ, συνομιλεί με τους φορείς της πόλης, ακούει τα προβλήματά τους και δίνει άμεσες λύσεις σε αυτά, στον βαθμό φυσικά που μπορεί. Πρόκειται για μια επίσκεψη ουσίας και όχι επικοινωνιακού χαρακτήρα. Για εμάς η ΔΕΘ δεν είναι ένα ακόμη οικονομικό γεγονός. 

Είναι η γιορτή της πόλης, η γιορτή της Μακεδονίας και της Θράκης. Είναι ο καθρέφτης της ελληνικής οικονομίας και σε αυτήν καθρεφτίζονται τα θετικά σημάδια ανάκαμψής της. Εύχομαι η φετινή διοργάνωση να αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα του θεσμού της ΔΕΘ, χωρίς ισχυρά αστυνομικά μέτρα, χωρίς επεισόδια και με χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη» επισήμανε ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης.
agelioforos.gr
7/9/13
--
-

ΣΧΕΤΙΚΑ:


No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin