Saturday, August 31, 2013

Ο πρόεδρος του αλβανικού κόμματος της συγκυβέρνησης των Σκοπίων την Δευτέρα στην Αθήνα.


Από την επίσημη σελίδα του Ελληνικού ΥΠΕΞ πληροφορούμαστε ότι: O Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 13.00, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Ali Ahmeti, Πρόεδρο του κόμματος D.U.I., του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος της πΓΔΜ, το οποίο συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό της χώρας.

Από τα σκοπιανά ηλεκτρονικά ΜΜΕ διαβάζουμε ότι ο Ali Ahmeti θα επισκεφθεί την Αθήνα συνοδευόμενος από δύο αξιωματούχους του κόμματός του, αλβανικό DUI, και την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας Ευάγγελο Βενιζέλο. (Η ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης παραλείπεται.) 


Στην δε σχετική ανακοίνωση του κόμματος DUI προστίθεται ότι η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στην εντατικοποίηση των προσπαθειών για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Οι προσπάθειες του κόμματος τους θα συνεχισθούν και σε άλλες φιλικές χώρες που θετικά πρόσκεινται στην ένταξή της χώρας τους στις Ευρωατλαντικές συμμαχίες.
31/8/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:


2 comments :

  1. Ахмети во понеделник во официјална посета во Грција...

    Лидерот на ДУИ, Али Ахмети в понеделник во Атина ќе се сретне со шефот на грчката дипломатија Евангелос Венизелос.

    За време на официјалната посета на Атина, Ахмети ќе го придружува вицепремиерот Муса Џафери и шефот на Кабинетот на Ахмети, Артан Груби.

    Како што информираат од ДУИ, оваа средба е продолжување на интензивната кампања на лидерот на ДУИ за интеграција на нашата земја во НАТО и ЕУ.

    - Нашите активностите за помагање на интеграцијата на FYROM во НАТО и ЕУ ќе пордолжат и во дрги земји-пријатели, кои сакаат да помогнат во процесот на зачленување во евроатланските структури, се вели во соопштението на ДУИ.
    http://www.sitel.com.FYR/FYR/ahmeti-vo-ponedelnik-vo-oficijalna-poseta-vo-grcija

    ReplyDelete
  2. Για το όνομα της ΠΓΔΜ θα συζητήσουν τη Δευτέρα στην Αθήνα Βενιζέλος-Αχμέτι!!!!!!!!!

    Ο αρχηγός του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI Αλί Αχμέτι, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα επίσκεψη στην Αθήνα, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
    Η επίσκεψη αυτή του κ. Αχμέτι στην Αθήνα πραγματοποιείται κατόπιν δικού του αιτήματος.
    Ο Άρταν Γκρούμπι, διευθυντής του γραφείου του κ. Αχμέτι, δήλωσε ότι η επίσκεψη του αρχηγού του DUI στην Αθήνα εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του κόμματος [για την εξεύρεση μίας συμβιβαστικής λύσης στο θέμα της ονομασίας]!!!!, ώστε να καταστεί δυνατή η ενσωμάτωση της ΠΓΔΜ στις ευρωπαϊκές και ευρωατλανικές δομές. Πρόσθεσε ότι εκτός από την Αθήνα, ο κ. Αχμέτι θα επισκεφθεί και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια για την ένταξη της ΠΓΔΜ στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ.....http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=186632
    1/9/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin