Thursday, August 8, 2013

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΟΙ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. Διαφωνούν για το Δημόσιο

Οι αποκρατικοποιήσεις βρίσκονται και στην Κύπρο στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων.

Λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση του επικαιροποιημένου μνημονίου, το οποίο προβλέπει αποκρατικοποιήσεις ύψους 1,4 δις ευρώ, τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα το ΑΚΕΛ εκφράζουν διαφωνίες για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης όσον αφορά στην ιδιωτικοποίηση των ημικρατικών οργανισμών.



Στις ενστάσεις απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης, ο οποίος εξήγησε ότι «όλα τα ενδεχόμενα για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων ημικρατικών οργανισμών θα εξεταστούν από ειδικούς συμβούλους και θα αποφασιστούν βάσει επιστημονικής ανάλυσης και όχι προκαταλήψεων».

Πρόσθεσε επίσης ότι έχει ήδη τεθεί ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου πρόταση για την ετοιμασία μελέτης που θα εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όλες τις επιλογές κι όλες τις προοπτικές ενδεχόμενου προγράμματος αποκρατικοποιήσεων- μετοχοποιήσεων, ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη ειδικών συμβούλων για το ζήτημα αυτό.

 http://www.elzoni.gr
8/8/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin