Saturday, August 10, 2013

Νέες προκλήσεις σκοπιανών, χαμηλού επιπέδου, στις παραλίες Χαλκιδικής.

Μετά από την πλημμύρα των σκοπιανών αυτοκινήτων με αρχικά ΜΚ, παντός τύπου, που δεχόμαστε καθημερινά σε Θεσσαλονίκη, Πιερία και Χαλκιδική, κάποιοι πολίτες της παράξενης αυτής χώρας σοφίστηκαν κάτι καινούργιο να δοκιμάσουν τις αντοχές των Ελλήνων. Σε παραλίες της Χαλκιδικής παρατηρήθηκε μικρά παιδιά από οικογένειες της βόρειας αυτής χώρας να φορούν μπλουζάκια (t-shirts) που έχουν τυπωμένα πάνω τους τοποθεσίες/αξιοθέατα και χάρτες της πατρίδας τους συνοδευόμενα με την δήθεν συνταγματική ονομασία.

 Η ονομασία "makedonija"  είναι αρκετά ευκρινής και ευδιάκριτη στους Έλληνες και ξένους λουόμενους. Προφανώς, τα ίδια τα παιδιά δεν έκαναν την επιλογή αυτή καθόσον δεν είναι γνώστες του προβλήματος. Η επιλογή είναι των γονέων τους, μάλιστα, προμελετημένη. Βασίζονται στο γεγονός ότι κανείς λογικός δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί για την μπλούζα ενός παιδιού όσο προκλητική και να είναι. 

Επί πλέον, ξένο άτομο δεν μπορεί να φωτογραφίσει το παιδί τους, απαγορεύται διεθνώς, οπότε απαθανατίζουν σε δικές τους κάμερες τα παιδιά τους να δηλώνουν "makedonija" μέσα στην ίδια μας την χώρα μπρος στα μάτια Ελλήνων και ξένων παραθεριστών. 

Τελικά αυτοί θα μας διώξουν και από τους δρόμους μας και από τις παραλίες μας. Είναι χειρότεροι από τους ηγέτες τους. Επιστρατεύουν, μετά τα αυτοκίνητά τους, και τα παιδιά τους.
10/8/13
--
--

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin