Sunday, July 21, 2013

Χαλάει ο καιρός-Έκτακτο δελτίο

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Κυριακή (21-07-2013) κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα (22-07-2013) στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά), τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική στερεά, τη βόρεια Εύβοια και από το μεσημέρι στην Πελοπόννησο με τοπικά ισχυρές καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα.
Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν προβλέπει για Μακεδονία-Θράκη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.


Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα γύρω ορεινά προβλέπει για τη Θεσσαλονίκη η ΕΜΥ. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς κελσίου.

 http://www.agelioforos.gr
21/7/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin