Thursday, July 4, 2013

Άτυπη συνάντηση ΠΟΣΠΕΡΤ - ΣτΕ για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννη συναντήθηκε ατύπως ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Σ.Ρίζος, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας για την άμεση επαναλειτουργία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες η ΠΟΣΠΕΡΤ κατέθεσε υπόμνημα με το οποίο ζητούσε από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Σ. Κεδίκογλου να συμμορφωθούν με την απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, που διατάσσει την άμεση επαναλειτουργία του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα.


Κατά την συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου 15 λεπτά, η ΠΟΣΠΕΡΤ ανέπτυξε τις θέσεις της , ενώ παρών ήταν και ο σύμβουλος της Επικρατείας-εισηγητής της υπόθεσης- Κ. Κουσούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρίζος ανέφερε ότι θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους υπουργούς έτσι ώστε να τον πληροφορήσουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία για την επαναλειτουργία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
http://www.naftemporiki.gr
4/7/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin